Factbased Improvement Day 2022

Op donderdag 29 september organiseert de Hot ITem Groep een gloednieuwe editie van de Factbased Improvement Day op ons kantoor in de Houthavens te Amsterdam. Diverse klanten geven een kijkje in hun (datagedreven) keuken.

Congres
Georganiseerd door Hot ITem

Op donderdag 29 september organiseert de Hot ITem Groep een gloednieuwe editie van de Factbased Improvement Day op ons kantoor in de Houthavens te Amsterdam.

Veel organisaties onderkennen de waarde van ‘Factbased Improvement’, maar worstelen met de vraag hoe als organisatie datagedreven te worden. Om je daarbij te inspireren, organiseren we deze middag vol interactieve sessies.

De keynote zal dit jaar worden verzorgd door Job de Zeeuw, Director Data & Insights en Data Officer bij VodafoneZiggo. In zijn presentatie licht Job toe hoe VodafoneZiggo de transitie heeft gemaakt naar een datagedreven organisatie, waarbij de klantprocessen en klantervaring continu worden verbeterd.

Na de keynote stellen we je in de gelegenheid om twee break-outsessies naar keuze bij te wonen bij ANWB, APG, ERIKS, Menzis of NWB Bank. In deze break-outs zullen onze klanten je meenemen in hun datareis en de learnings die zij daarbij hebben opgedaan.

Tijdens de middag is er ook voldoende gelegenheid om als sprekers en deelnemers kennis met elkaar te delen. En uiteraard is er ruimte voor een persoonlijk advies van onze aanwezige specialisten.

donderdag 29 september 13:00 - 18:00
Amsterdam
Danzigerkade 19, 1013 AP, Amsterdam
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0205810200
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.