Red Hat Summit: Connect

Bezoek de Red Hat Summit: Connect in de Jaarbeurs in Utrecht en ontvang al het laatste nieuws van Red Hat en ons partnerecosysteem over open hybride cloud, het creëren van consistentie in IT-omgevingen en het stroomlijnen van processen met containers, wor

Georganiseerd door Red Hat

Onze Summit Connect in Utrecht biedt de mogelijkheid om ideeën werkelijkheid te laten worden. Stel vragen, leer van degenen die digitale transformatie leiden en ontdek de laatste trends binnen de sector. Connect staat volledig in het teken van de nieuwste en beste technologieën, waaronder clouddiensten, app-ontwikkeling, platform, infrastructuur en automatisering.
Ontvang al het laatste nieuws van Red Hat en ons partnerecosysteem over openhybride cloud, het creëren van consistentie in IT-omgevingen en het stroomlijnen van processen via containers, workloads en automatisering. Doe mee aan breakouts, demo's, Expert-sessies, workshops en nog veel meer.

dinsdag 4 oktober 09:00 - 18:00
Utrecht
Jaarbeursplein 6
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.