Data Expert

De Data Expert training is een must voor alle professionals die in hun werk met data te maken hebben en hiervoor de nodige kennis en kunde willen ontwikkelen. U leert zelf data bewerkingen en data analyses uit te voeren.

Georganiseerd door IMF Academy

Binnen datagedreven organisaties zijn data kennis en data skills van cruciaal belang voor elke professional. Niet alleen IT professionals, maar vooral ook business professionals dienen over voldoende kennis en vaardigheden te beschikken om te weten wat data inhoudt en wat de mogelijkheden van data zijn voor hun organisatie. Tijdens deze Data Expert training leert u hoe u data actief inzet om bedrijfsprocessen te sturen en te verbeteren.

Tijdens deze training wordt de nodige theorie behandeld. Daarnaast gaat u zelf aan de slag met diverse praktijkopdrachten en leert u verschillende tools kennen. Tijdens de training wordt actief gewerkt met diverse tooling. U voert ook opdrachten uit met uw eigen laptop.

woensdag 20 september 09:30 - 17:00
Amsterdam
Amsterdam
€3780
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.