Ontwerpen van een Nieuwe Data Architectuur

Organisaties hebben behoefte aan data science, selfservice BI, embedded BI, edge analytics en klantgedreven BI. Wat komt er kijken bij het ontwerpen van een moderne data-architectuur? Dit seminar biedt richtlijnen, stappenplannen, tips en ontwerpregels.

Seminar
Georganiseerd door Adept Events

Dit tweedaagse seminar geeft antwoord op veel vragen die gesteld worden tijdens het ontwerpen van een moderne data-architectuur. Richtlijnen, stappenplannen, ontwerpcriteria, tips, ontwerpregels, use cases en praktijkvoorbeelden worden uitgebreid behandeld. Concepten en technologieën als data lakes, big data, datavault, cloud, datavirtualisatie, Hadoop, NoSQL, datawarehouse automation en anonimisatie van data komen hierbij ruim aan bod. Het seminar is gebaseerd op praktijkervaringen die de laatste jaren zijn opgedaan bij het uitdenken en realiseren van nieuwe data-architecturen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de organisatorische consequenties van een moderne data-architectuur en aan onderwerpen als datakwaliteit, data-governance, datastrategie en de migratie naar een nieuwe architectuur.

dinsdag 21 maart 09:30 t/m woensdag 22 maart 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1305 early bird / € 1450 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.