Managed hosting door True

Achtergrond

Video: Beacons tijdens Sail 2015

Remco Bron, cco en medeoprichter inBeacon, vertelt over de inzet van beacons voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail Amsterdam in 2015.

‘Virtual reality vereist originele content’

Content is king, vooral nu voor virtual reality (vr). Geporte content schiet tekort. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Video: Gezamenlijke bestrijding geavanceerde cybercrime

Roeland van Zeijst is digital crime officer bij Interpol/de Politie. Hij vertelt over hoe Interpol geavanceerde cybercrime bestrijdt door samen te werken met technische bedrijven.

‘Security schuilt ook in domeinbeheer’

Security is niet alleen een interne kwestie; beheer van internetdomeinen hoort er ook bij. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

‘5G-investering Obama geeft VS voorsprong’

De regering Obama steekt vierhonderd miljoen dollar in 5G, wat het land een sprong vooruit geeft. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Zo krijgt u meer securitybudget van de CFO

De meldplicht datalekken is inmiddels een aantal maanden oud en veel it-managers verdiepen zich erin. Opvallend is dat nog weinig bestuurders notie hebben van de meldplicht.…

Video: Forensische IT in de praktijk

Gina Doekhie is als forensisch it-expert werkzaam bij Fox-IT, een firma gespecialiseerd in cyberbeveiliging en cyberdefensie, gevestigd in Delft.

‘ARM-overname is relatief goedkoop’

De overname van chipontwerper ARM is een relatief koopje voor SoftBank. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Video: Wereldwijde IoT-community in half jaar

Wienke Giezeman, oprichter van How The Things Network, creëerde een wereldwijde IoT-community in zes maanden.

Itanium-processor blijkt alsnog miljardenmarkt

Intels 64-bit Itanium-processor heeft niet de markt veroverd. Toch blijkt de gemarginaliseerde serverchip een miljardenmarkt te zijn: Oracle moet HPE drie miljard dollar betalen. Ondertussen belooft…

‘Apple laat de MacBook Air in de steek’

De MacBook Air is aan het einde van zijn levensloop gekomen. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Video: De rol van social media in MH17-onderzoek

Eliot Higgins, ceo van nieuwswebsite Bellingcat, vertelt over waarom social media zo’n grote rol speelden in het onderzoek naar het neerhalen van de MH17.

‘Salesforce zet harde maar juiste Android-supportstap’

Salesforce supportbeperking voor Android is drastisch maar juist. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Video: ‘Digital innovation verandert kijk op de wereld’

Mike Bainbridge is ‘chief digital technologist’ bij de Amerikaanse cloud-specialist Rackspace. Hij vertelt over hoe digitale innovatie de manier waarop we de wereld zien, verandert.

Pareltjes: Centralpoint

Centralpoint heeft jarenlang gewerkt aan het vervolmaken van zijn online verkoopformule. Waren zakelijke klanten in het begin nog wantrouwig - ‘zit er geen steen in die…

Beveilig assets bij vertrek werknemer

Vertrekkende medewerkers vormen een belangrijk security-risico voor organisaties. Een procedure die de informatie van de organisatie veilig stelt, is onmisbaar.

‘AR wordt een verkeersprobleem’

De hype rond AR-app Pokémon Go brengt een verkeersprobleem aan het licht. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Video: ‘IoT is meer dan producten met een app’

Iskander Smit, innovation director van Info.nl, vertelt over het internet of things. Volgens hem is deze ontwikkeling meer dan producten met een app. Smit gaat in…

IT-security hoort niet in de boardroom

Het grote belang van it voor business en innovatie lijkt evident, dus het belang van it-security volgt daar logischerwijs uit. Of toch niet? Misschien zou security…

‘Netneutraliteit wordt slachtoffer van 5G’

Netneutraliteit zit telco’s nog altijd dwars, dus willen zij marchanderen met 5G. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Video: Zo bouw je je eigen game-bedrijf

'Technology Evangelist', bedenker van Game Maker en professor aan de Universiteit Utrecht Mark Overmars vertelt over hoe softwaretechnologie gebruikt kan worden om een duurzaam gamebedrijf te…

‘Microsoft gaat naar breed abonnementsmodel’

Microsoft voegt zijn software-aanbod onder een breed abonnementsmodel. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Gesignaleerd: situational awareness

Met het combineren van business en competitive intelligence, datawarehousing, big data en data science en dit samen te voegen met sensortechnologie wordt situational awareness mogelijk. Met…

Video: Data driven life sciences

Kees van Bochove, ceo van The Hyve, geeft een introductie over zijn bedrijf en vertelt meer over open source.

Apple vindt bestandssysteem opnieuw uit

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Omdat er een beter wiel van kan komen. Of op z’n minst een eigen wiel. Apple maakt een next-gen bestandssysteem: voor…