Niels Verdonk


Niels Verdonk is een absolute Agile-goeroe. Zo is hij zowel Agile coach als Agile trainer en beheert hij diverse methodieken, zoals Scrum, Kanban, Lean, TDD, en testautomatisering tot in de puntjes. Bij agile42 stelt Niels alles in het werk om organisaties te helpen om een succesvolle transformatie van conventionele ontwikkelmethoden, zoals waterval of V-model XT, naar een Agile-aanpak te realiseren. Bovendien werkt Niels binnen agile42 met een in-house ontwikkeld framework, dat organisaties helpt om Agile op te schalen binnen de organisatie. Voor zijn aanstelling als Managing Director heeft Niels al veel ervaring opgedaan op het gebied van Agile en Scrum bij diverse organisaties. Als VP Development heeft hij Agile ingevoerd bij eBuddy en later opgeschaald naar 9 teams. Daarvoor heeft hij diverse functies bekleedt in de software ontwikkeling, en ervaring opgedaan met agile in de praktijk, onder andere bij BlastRadius en Novell.

Vakkennis Niels Verdonk

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, CRM, Development, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Loopbaan en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

Agile, ETL, J2EE, Scrum en UML.

Programmeertalen/tools

Ajax, Android, Java, Javascript, JSP, PHP, SQL en XML.

Software/hardware

Apache, Linux, Mac (OS X), MySQL, Unix en Wordpress.

Niels  Verdonk

Niels Verdonk
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Agile Coach en Trainer
Werkzaam bij: agile42
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Omvang ict-afdeling: 5 t/m 9 personen
Branche: Advies/Consultancy
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2708 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 318 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 399 6.69
6 Pa Va Ke 1545 6.66
7 Louis Kossen 860 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.