Glenn Fasset


Glenn Fasset is een expert van Computable voor de topics Beheer en ICT-branche.

“Glenn Fassett is sinds 2010 General Manager International bij Curvature, waar hij inmiddels al bijna twintig jaar werkt. In 1996 startte hij zijn carrière bij Curvature als Sales Account Executive. In 2002 stond hij aan de wieg van het regionale hoofdkantoor in Amsterdam, dat hij verder uitbouwde en uitbreidde. Dankzij zijn langdurige en gevarieerde loopbaan binnen Curvature, is Fassett in staat om over alle processen binnen het bedrijf en in de sector pre-owned netwerk- en storageapparatuur zijn licht te laten schijnen.

Zijn expertise ligt op het terrein van netwerktechnologie met een focus op routing, switching en security-apparatuur van Cisco, Juniper, Arista en HP. Daarnaast heeft Fassett ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties bij het plannen van de levenscycli van hun netwerktechnologie. Daar horen nadrukkelijk ook netwerkonderhoud en contractonderhandelingen bij.

Fassett adviseert over de juiste strategie voor lifecycle management toegepast op netwerkinfrastructuren en netwerkoplossingen van Cisco. Tevens ontwikkelt hij oplossingen waarbinnen Third Party Maintenance centraal staat. Tot slot ontwikkelt hij alternatieve levenscycli-oplossingen voor het dilemma End of Life”


Computable Expert
Glenn  Fasset

Glenn Fasset
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur/ceo/country manager

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 304 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.