Ronald Ostendorf


Ruime ervaring in zowel Sales als Marketing, op regionaal, landelijk en op Europees niveau actief. Zoals je op mijn twitter account kunt teruglezen:" Marketing en sales zijn mijn dagelijkse drijfveren, waarbij ik creatief wil ondernemen en buiten vastgestelde kaders wil denken". Omdat de IT rol steeds meer verschuift naar de business en steeds meer in dienst staat van de eindklant ben ik projectleider geworden om Canon als merk meer dan ooit kenbaar te maken binnen IT afdelingen, IT managers en CIO's.

Over Canon:

Canon is al jaren toonaangevend in het automatiseren van documentgerelateerde processen en biedt een breed pallet aan oplossingen op het gebied van Business Process Management, Document Management, Information Management én Customer Communication Management. Hiermee helpen wij onze klanten de transitie te maken van het oude naar het nieuwe werken én het nieuwe communiceren. Met als uitgangspunt om uw organisatie efficiënter, effectiever en klantgerichter te laten werken.

Vakkennis Ronald Ostendorf

Onderwerpen

Management, Development, Security en Maatschappij.


Ronald  Ostendorf

Ronald Ostendorf
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Customer relationship manager

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.