Michael Waterman


CISSP Michael Waterman is een expert van Computable voor het topic Security.

Wie ben ik? Ik ben iemand die al op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd raakte in technologie. Ik had altijd computers om me heen en het was slechts een kwestie van tijd, voordat ik op een bepaald moment in mijn leven in de IT zou stappen. Gedurende mijn (al lange) carrière ben ik de ladder opgegaan door heel hard te werken en te studeren en het was het zeker waard!

Vanuit de passie en kwaliteiten die ik bezit heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in architectuur en cybersecurity. Mijn professionele carrière begon in 1998 bij AtosOrigin, via NetApp en vervolgens Microsoft. Door die jaren heb ik kennis opgedaan op de volgende belangrijke gebieden:

• Cybersecurity
• IT Architectuur
• Device management en implementatie

Na vele jaren gereisd te hebben voor het werk, besloot ik het dichterbij huis te zoeken en kreeg ik de kans om achtereenvolgens bij Philips en NXP grootschalige Cybersecurity projecten te realiseren op basis van Microsoft oplossingen.

Tegenwoordig, sinds september 2018, ben ik werkzaam als Manager Cybersecurity Consultancy bij ACA IT-Solutions in Eindhoven. Met mijn team help ik organisaties om cybersecurity op een efficiënte en praktische wijze te implementeren.

Vakkennis Michael Waterman

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Kantoorautomatisering, Systeembeheer, Technisch ontwerp en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Datamanagement, Cloud Computing, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Digital Workplace en Fintech.


Computable Expert
Michael  Waterman

CISSP Michael Waterman
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Cybersecurity Consultant
Werkzaam bij: ACA IT-Solutions
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Branche: Nieuwe Leraren Opleiding (NLO)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 478 6.69
6 Pa Va Ke 1610 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.