Johan Rakhorst


Johan Rakhorst MSc is een expert van Computable voor het topic Security.

Al vroeg in zijn ICT carrière specialiseerde Johan Rakhorst MSc MITGA CISSP zich in de informatiebeveiliging. Aanvankelijk lag dit vooral in het operatieve vlak, door het inrichten van verschillende maatregelen (firewalls, virtualisatie, etc.) bij zeer uiteenlopende organisaties.
Al snel kwam ook de wens, en gelukkig ook de vraag, om zijn energie te richten op het ontwerpen van verschillende omgevingen. Maar uiteindelijk werd steeds duidelijker dat hoewel techniek zeker een belangrijk deel van de oplossing vormt, er daarnaast veel meer facetten van invloed zijn bij informatiebeveiliging. Deze facetten hebben betrekking op de organisatie zelf, en op de mensen en krachten binnen en buiten de organisatie.

Hieruit vloeit bij Johan Rakhorst de interesse voort in o.a. conceptual blending binnen en buiten het vakgebied, om hiermee problemen te benaderen vanuit verschillende perspectieven en op die manier tot de meest passende oplossing te komen.

Vakkennis Johan Rakhorst

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Digital Transformation, Business Analytics, Internet, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche en Digital Workplace.

Programmeertalen/tools

Python.

Software/hardware

Excel, Linux, VMWare, Windows PC en Wireless.Computable Expert
Johan  Rakhorst

Johan Rakhorst MSc
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Consultant/adviseur

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 362 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.