Jantine Hak - Kruger


Met Kruger geeft Jantine Hak financieel advies bij het aanpakken van complexe ondernemingsvraagstukken. Het in Rotterdam gevestigde kantoor staat zo sinds 1988 middelgrote tot grote bedrijven bij die voor bedrijfseconomische uitdagingen komen te staan. De experts van Kruger werken aan rendementsverbetering en herstructureringstrajecten en zijn werkzaam op het vlak van business consultancy, interim management en corporate finance. Hak geeft gedreven leiding aan dit team van ongeveer 25 medewerkers.

Roerige jaren
Jantine Hak rondde in 1996 haar studie Financiële bedrijfseconomie af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Terwijl zij na haar afstuderen als accountant werkzaam was bij Arthur Andersen, complementeerde Hak haar scholing met een opleiding tot Register Accountant aan de Universiteit van Tilburg. Voordat zij de overstap maakte naar Kruger, in 2000, was ze een jaar actief als senior auditor bij ABN Amro.
Bij Kruger kwamen de kwaliteiten van Hak vervolgens volledig tot hun recht. Samen met Kruger groeide ze binnen Nederland door tot markleider op het gebied van corporate restructuring. Het kantoor doorstond de crisistijd glansrijk door de Rotterdamse mentaliteit van doorpakken in moeilijke tijden. Kruger kwam dan ook sterker dan ooit uit de zwaarste economische crisis in jaren.

Managing partner
Jantine Hak was aan de vooravond van de economische crisis al gepromoveerd tot partner, maar sinds 2010 mag zij zich managing partner noemen. Met haar voorliefde voor cijfers en haar geoefend analytisch vermogen is het Hak toe te vertrouwen om de continuïteit van zwalkende bedrijven keer op keer veilig te stellen. Met name grote projecten krijgen haar aandacht.
"Hoewel ik ben opgegroeid 'met en in cijfers', kwam ik snel tot het inzicht dat het niet draait om de cijfers an sich, maar dat het draait om de wereld áchter de cijfers: de onderneming met al haar aspecten”, zegt Hak er zelf over. “Ik vind het altijd weer een uitdaging om in korte tijd een onderneming te doorgronden en vast te stellen waar het binnen de onderneming nu écht om draait.” Deze visie probeert Hak over te brengen aan studenten door aan de Erasmus Universiteit Rotterdam colleges te geven over het arbeidsrecht.

Reacties van Jantine Hak - Kruger


Jantine  Hak - Kruger

Jantine Hak - Kruger
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing partner
Werkzaam bij: Kruger
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: Advies/Consultancy
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2700 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 314 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 379 6.69
6 Pa Va Ke 1532 6.66
7 Louis Kossen 841 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.