Kees Lieve - Kruger


Het consultancybedrijf dat hij mede oprichtte is al jarenlang marktleider in corporate recovery voor middelgrote ondernemingen en zelf staat hij bekend als een leading professional in dit werkveld. Kees Lieve (1957) brengt een hoop ervaring met zich mee, praktijkervaring die zijn theoretische scholing in de bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam feilloos aanvult. Lieves voornaamste kwaliteit blijft echter dat hij iedere werknemer van een bedrijf op waarde schat.

Doorpakken
Wegwijs geworden door zijn eigen functies binnen middelgrote bedrijven, onder meer in de auto-industrie en de private equity-sector, startte Kees Lieve in 1988 samen met twee ervaren zakenpartners Krüger & Partners, nu simpelweg Kruger. Hiermee zet hij zich al decennialang in voor bedrijven die in zwaar weer verkeren, door de problemen te analyseren, no-nonsense te presenteren en aan te pakken. Hierbij verkeert hij steevast in de wetenschap dat enkele tientallen tot duizenden banen op het spel staan.

Vertrouwen in team
Kees Lieve weet dat hij kan bouwen op zijn medewerkers: “Het bijzondere Kruger-team bestaat uit ca. 25 goed opgeleide, gedreven en oplossingsgerichte ervaren professionals met hart voor het ondernemingsbelang”. Dertien medewerkers van Kruger zijn EACTP-gecertificeerd, waaronder Kees Lieve. Het team leidt noodlijdende bedrijven die bij Kruger terechtkomen naar rustiger vaarwater, zodat acute problemen niet het einde hoeven te betekenen.
Niet voor niets blijven klanten na een herstructurering met Kruger zakendoen. Van 95 procent van de klanten krijgt het kantoor van Kees Lieve een goed tot zeer goed als beoordeling. Lieve en zijn collega’s beantwoordden hun roep om hulp namelijk altijd met daadkracht en afgewogen adviezen.

Reacties van Kees Lieve - Kruger


Kees  Lieve - Kruger

drs. Kees Lieve - Kruger
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Partner
Werkzaam bij: Kruger
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: Advies/Consultancy

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2742 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 327 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 405 6.69
6 Pa Va Ke 1552 6.66
7 Louis Kossen 870 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.