Fred Bons


drs. Fred Bons is een expert van Computable voor het topic Management.

Fred Bons is een zeer ervaren businessmanager, met meer dan twintig jaar ervaring in de ict, waarvan meer dan vijftien jaar in ict-project- en -programmamanagement en meer dan tien jaar in lijnmanagement. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond is hij in verschillende opdrachtomgevingen actief geweest met veranderingstrajecten gericht op het inrichten en verbeteren van de bedrijfsvoering van organisaties op het raakvlak van businessprocessen en ict. Het zwaartepunt van zijn activiteiten heeft in deze jaren gelegen in de zakelijke dienstverlening en telecom.

Bons is een multispecialist: een brede interesse en ontwikkeling, snel in staat om zichzelf de essentie van specifieke onderwerpen eigen te maken en deze uit te dragen. Als manager profileert hij zich als vernieuwer en motivator/inspirator van mensen. ‘Succesvolle projecten zijn geen toeval' is daarbij zijn motto.

Sinds januari 2009 is Fred Bons in dienst van Ordina als Programma Directeur, waarbij hij namens Ordina verantwoordelijk is voor de dienstverlening aan klanten.

Daarnaast is hij ook actief in ‘buitenschoolse' activiteiten, zoals het fungeren als dagvoorzitter van seminars, geven van gastcolleges, geven van trainingen en als spreker op seminars. Fred Bons is IPMA-B gecertificeerd sinds 2004 en fungeert sinds die tijd eveneens als assessor voor IPMA Nederland. In 2006 heeft hij met twee toenmalige collega's een boek over projectmanagement gepubliceerd, genaamd ‘Project Performance Improvement, Succesvolle Projecten Zijn Geen Toeval'.

Vakkennis Fred Bons

Functiegebieden

Management en Projectmanagement.


Computable Expert
Fred  Bons

drs. Fred Bons
Opleidingsniveau: WO
Functie: ICT-projectleider/coördinator
Branche: Advies / Consultancy

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 478 6.69
6 Pa Va Ke 1610 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.