Ron Looijen


Mijn naam is Ron Looijen en ik ben oprichter en mede-eigenaar van IT-Contracts.nl. Wij zijn een gespecialiseerde marktplaats voor flexibel werk in de IT en al ruim tien jaar een bekende speler in de markt voor freelance ICT-ers en ICT opdrachten.Wij zijn In 2000 gestart en wij zien duizenden bezoekers per dag langskomen die vele tientallen nieuwe aanvragen per dag bekijken die worden geplaatst door grote en kleine opdrachtgevers. Door ons intensieve contact met grote opdrachtgevers in Nederland (zowel freelance bemiddelaars als meer traditionele ICT bedrijven) hebben wij een goed beeld van de markt. Wij geven maandelijks de IT-Contracts Flex-Index uit met daarin onze cijfers, uitgedrukt in hoeveelheid aanvragen en gebruikersintensiteit, en onze analyse van de markt.Voor (en na de start ook een periode gelijktijdig) de oprichting van IT-Contracts.nl ben ik vele jaren actief geweest in diverse ICT functies waaronder netwerkbeheer, netwerkarchitectuur, diverse adviesrollen, inkoop, hoofd van ICT afdelingen en project- en interim management.

Vakkennis Ron Looijen

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom, Management, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Internet, Infrastructuur, Security, ICT-branche, Loopbaan en Maatschappij.

Methoden/frameworks

ITIL en Prince2.

Programmeertalen/tools

HTML/CSS.

Software/hardware

Citrix-software, Exchange, Novell en Windows PC.


Ron  Looijen

Ron Looijen
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Managing Partner / Consultant
Werkzaam bij: IT-CONTRACTS.NL
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Branche: Anders

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 478 6.69
6 Pa Va Ke 1610 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.