Randy Eichhorn


R.S. (Randy) Eichhorn is senior informatie adviseur in het (semi)-publiek domein. Hij is gespecialiseerd in optimaliseren van informatie-architecturen, de implementatie van software en het optimaliseren van werkprocessen, waarbij hij stelt dat techniek in dienst moet staan van de mensen die het dagelijks in het werkproces moeten gebruiken. Waar voorheen gemeenten, provincies en andere overheden relatief autonoom functioneerden, moeten organisaties vaker informatie met elkaar uitwisselen en delen. Dit soort processen heeft Randy op diverse manieren begeleid zoals het begeleiden van een invoering van een gezamenlijk klantcontactcentrum, een fusie van gemeenten waarbij intranet en, internetsites samengevoegd zijn of het invoeren van zaakgericht werken bij diverse organisaties.

Hij is gewend om in kennisintensieve en snel veranderende omgevingen slimme, bestendige en onderhoudbare ICT-oplossingen te bedenken en deze in klare taal uit te leggen en toe te lichten aan alle gebruikers binnen de organisatie. Hij heeft daarbij vanuit verschillende rollen en competenties geacteerd op diverse kennisdomeinen en sectoren vanuit een ICT en informatiekundig perspectief. Naast zijn kennis en ervaring met ICT en informatiekundige projecten heeft hij juist een niet-technische achtergrond van als beleidsdeskundige.

Vakkennis Randy Eichhorn

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Projectmanagement, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Datamanagement, CRM, Internet, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Overheid en Maatschappij.

Methoden/frameworks

Prince2 en Scrum.

Programmeertalen/tools

HTML/CSS en XML.

Software/hardware

Excel, Mac (OS X) en Wordpress.


Randy  Eichhorn

drs. Randy Eichhorn
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Consultant Informatiebeveiliging
Werkzaam bij: BERENSCHOT
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Omvang ict-afdeling: 20 t/m 49 personen
Branche: Overheid

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 296 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 362 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.