Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn


ing. Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn is een expert van Computable voor het topic Infrastructuur.

Jeroen MJ van Yperen (1970) is Business Development Manager bij Proact. Proact is de grootste onafhankelijke datacenter integrator en aanbieder van cloud diensten in Europa. Al sinds 1994 helpen wij wereldwijd organisaties flexibeler te worden, risico’s te verkleinen en kosten te besparen met infrastructuuroplossingen. Onze historie ligt in storage en dataprotectie, onze oplossingen beslaan tegenwoordig echter de gehele infrastructuur stack van storage, networking, compute, virtualisatie en applicaties.

Het is zijn rol om klanten bij te staan in de transitie van eigen beheer naar gebruiken van beheerde diensten. De specifieke aandacht zijn de Business Cloud Alignment (cloud roadmap planning) en Data management.

Al jarenlang zijn dataopslag en -borging en beveiliging van data zijn expertise. In 1992 start zijn carrière in de ICT met de verkoop van tapestreamers voor open systemen. Dataopslag en -borging zijn altijd een rode draad geweest in zijn carrière. Een HBO-studie Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hoge School geeft hem een brede kijk op informatie, beheer en technologie. Een antwoord op een vraag is daarom niet alleen een technisch antwoord; het wordt tegen de totale ICT-kolom afgezet: van functie tot techniek, van inrichting tot dagelijks beheer.

Vakkennis Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn

Functiegebieden

Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Informatieanalyse en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Business Analytics, Datamanagement, Cloud Computing, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Overheid en Zorg.Computable Expert
Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn

ing. Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Business Development Manager
Werkzaam bij: Proact Netherlands B.V.
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Branche: ICT

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2691 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 313 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 376 6.69
6 Pa Va Ke 1527 6.66
7 Louis Kossen 835 6.65
8 Willem Oorschot 592 6.57
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.