Managed hosting door True

Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn


Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn is een expert van Computable voor het topic Storage.

Jeroen MJ van Yperen (1970) is Enterprise Service Manager bij Amazon Web Services. AWS is het grootste betalen-naar-gebruik IT platform (Cloud) en ontwikkelt continue nieuwe IT diensten voor hun klanten. In de enterprise markt is de transitie ingezet naar IT op locatie gecombineerd met flexible en functionele clouddiensten.

Het is zijn rol om enterprise klanten en partners bij te staan in de dagelijkse dienstverlening, projecten voor transitie naar het AWS platform en de introductie van nieuwe diensten.

Al jarenlang zijn dataopslag en -borging en beveiliging van data zijn expertise. In 1992 start zijn carrière in de ICT met de verkoop van tapestreamers voor open systemen. Dataopslag en -borging zijn altijd een rode draad geweest in zijn carrière. Een HBO-studie Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hoge School geeft hem een brede kijk op informatie, beheer en technologie. Een antwoord op een vraag is daarom niet alleen een technisch antwoord; het wordt tegen de totale ICT-kolom afgezet: van functie tot techniek, van inrichting tot dagelijks beheer.

Vakkennis Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn

Zeer deskundig Deskundig
TopicsDatamanagement, Cloud Computing, Infrastructuur, Storage, ICT-branche.Business Intelligence.
Sectoren  Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Technisch ontwerp.Informatieanalyse.

Computable Expert
Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn

Jeroen MJ van Yperen Hagedoorn
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Enterprise Service Manager
Werkzaam bij: Amazon Web Services
te 's-Gravenhage
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: ICT