Jamie Longmuir


Jamie is de software monetization expert bij Gemalto. Hij is ervan overtuigd dat een goede software monetization strategie het rendement van software vergroot en dat organisaties hierdoor een voorsprong behouden op de concurrentie. In de rol van UK/Benelux sales director geeft hij leiding aan een team van sales en technische specialisten die zich bezighouden met het adviseren en begeleiden van klanten op het gebied van software monetization, het implementeren van innovatieve licentiemodellen, IP bescherming en management strategieën. Jamie is tevens verantwoordelijk voor de groei van Gemalto’s partnerkanaal in complementaire technologieën, vooral met betrekking tot toonaangevende Cloud en Embedded Licensing platforms.

Jamie werkt vanaf 2010 bij Gemalto (voormalig SafeNet). Hiervoor was Jamie werkzaam in senior sales functies binnen bedrijven als Adobe, Sybase, Hummingbird en Fujitsu. Jamie studeerde Business Information Systems aan De Montfort University in Leicester, Engeland.

Vakkennis Jamie Longmuir

Functiegebieden

Beveiliging, Embedded systems, Management, Projectmanagement en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Management, Datamanagement, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche en Start-ups.

Jamie  Longmuir

Jamie Longmuir
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Regional sales director, UK/BeNeLux/MEA, software monetization
Werkzaam bij: Gemalto
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.