Dave Maasland


Dave Maasland is een expert van Computable voor het topic Security.

Dave Maasland (1990) is managing director bij ESET Nederland. Vanuit zijn vakgebied internet security geeft hij gastlessen en seminars, waarmee hij kennis wil overbrengen en op die manier de angst door onwetendheid kan wegnemen. Maasland wil mensen bewust maken van de risico’s, maar vooral enthousiasmeren voor de vele mogelijkheden die internet biedt. Deze ideologie is gelijk aan die van ESET, waar Maasland op zijn 17e binnen kwam als stagiair tijdens zijn studie Commerciële economie.

Hier nam zijn carrière een vlucht, vooral doordat hij duaal studeerde en al op jonge leeftijd fulltime werkte. Na de functies account manager, sales manager en business development, is hij sinds 1,5 jaar managing director bij ESET Nederland. Maasland: ,,IT en technologie zijn echt een passie van mij en het raakt me dat mensen daar angst voor hebben. Het belang van IT wordt nog steeds onderschat, daar ligt onze meerwaarde. Zelf kreeg ik mijn eerste computer op mijn zesde en maakte al snel kennis met het fenomeen ‘virus’. Gelukkig hebben we daar inmiddels goede software voor om dat te voorkomen. Ook met ESET streven we ernaar om de wereld een beetje beter te maken. Met ruim 100 miljoen gebruikers beschikken we over veel data en steeds meer kennis, die we gebruiken om steeds een stapje voor te blijven. Techniek ontwikkelt zich iedere dag en kan ons nog ontzettend veel mooie dingen brengen.’’

Vakkennis Dave Maasland

Onderwerpen

Security.


Computable Expert
Dave  Maasland

Dave Maasland
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: CEO
Werkzaam bij: ESET Nederland
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Omvang ict-afdeling: 5 t/m 9 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.