Managed hosting door True

Robert Eits


Robert Eits is een expert van Computable voor de topics: eHRM en Zorg.

Ik ben na mijn opleiding Organisatie Informatica aan Hogeschool Windesheim in Zwolle begonnen als Hoofd Systeembeheer bij industriële bakkerij Arie Bertram in Amsterdam. Hierna ben ik naar Marshoek in Houten gegaan. Marshoek is een groot administratiekantoor voor Retail Food. Hier was ik verantwoordelijk voor de complete move van DOS naar Windows. Toen dit gerealiseerd was, ben ik als Retail Consultant aan de slag gegaan. Dit heeft mijn denken definitief beïnvloed: Resultaatgericht Ondernemen!

Marshoek fuseerde in 1996 met AFAS. Omdat ik als Consultant vooral met de implementatie van software bezig was, ben ik binnen de club opgeschoven naar AFAS Personele Systemen. Al snel ben ik als Consultant HRM aan de slag gegaan. Ik heb de groei van AFAS vanaf het begin mee kunnen maken. Binnen het prachtige Consultancybedrijf van AFAS was ik één van eerste Senior ERP Consultants. Vanaf maart 2008 ben ik als Accountmanager actief. Ik richt me voornamelijk op e-HRM en Payroll binnen de Gezondheidszorg en heb aan de basis van het enorme succes van AFAS binnen deze markt mogen staan.
Ik ben eindverantwoordelijk voor de Ziekenhuizen in heel NL. Daarnaast ben ik lead accountmanager voor VVT, Kinderopvang, Welzijn en Jeugdzorg in Zuid-Oost Nederland.

Vakkennis Robert Eits

Zeer deskundig Deskundig
TopicseHRM.Management, CRM, Cloud Computing, Internet, Besturingssystemen, Systeembeheer, ICT-branche, Loopbaan.
Skills  ---SQL Server, Windows PC.
Sectoren  ---Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Testen/implementeren, Training/opleiding.

Computable Expert
Robert  Eits

Robert Eits
Geboortedatum: 13-04-1974
Woonplaats: Maartensdijk
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Accountmanager
Werkzaam bij: AFAS Software B.V.
te Leusden
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Omvang ict-afdeling: 5 t/m 9 personen
Branche: ICT