Aad Brinkman


Aad Brinkman is een expert van Computable voor het topic Beheer.

Aad Brinkman is EXIN-gecertificeerd ITIL Service Manager en verzorgt regelmatig in-company trainingen ITIL service Management. Hij heeft zijn ruime service management ervaring opgebouwd in advies- en implementatietrajecten in de financiële-, industriële- en de logistieke sector. Als een van de oorspronkelijke auteurs van het boek "IT Service Management, een introductie" van ITSMF is hij lid van de QA-teams van zowel de Nederlands- als de Engelstalige uitgave.
Hij is Programmamanager Research bij ITSMF Nederland. Aad is de initiatiefnemer van de ontwikkeling van het Open Service Management Framework (OSMF). Daarnaast is hij gecertificeerd "Apollo 13" trainer en bij de Coaching Academy gecertificeerd als Professioneel Coach. Ook publiceert hij regelmatig in diverse vakbladen en heeft als spreker opgetreden op diverse congressen en seminars. Aad Brinkman is Principal Adviseur bij Aranea.

Vakkennis Aad Brinkman

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Projectmanagement, Systeembeheer en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing en Beheer.

Methoden/frameworks

BiSL, ITIL en Prince2.Computable Expert
Aad  Brinkman

Aad Brinkman
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Business consultant

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2795 6.80
3 Jack Jansonius 293 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 358 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.