Jasper Kraak


Jasper Kraak is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing en Beheer.

Jasper Kraak, Solutions Architect bij Inova Solutions NV:
“Veel systeembeheerders gebruiken nog geen 10% van. alle mogelijkheden van de hard- en software die zij in huis hebben. Vaak is er immers onvoldoende tijd om zich te verdiepen in nieuwe technologieën en producten. Ik ben ervan overtuigd dat veel bedrijven - zonder investeringen in hard- en software - een productiviteitswinst van 50% zouden kunnen boeken, gewoon door de mogelijkheden te gebruiken waar zij al voor betaald hebben. Het is echter wel belangrijk dat zij bereid zijn om te investeren in gedegen trainingen, zodat systeembeheerders de gelegenheid krijgen om de kennis op te doen die nodig is om de beschikbare technologie optimaal te benutten.”

Jasper Kraak heeft vele jaren ervaring als trainer en senior consultant binnen de ICT. Hij is gespecialiseerd in Microsoft technologieën: Windows Server, Hyper-V, Remote Desktop Services, App-V, System Center, Exchange, SharePoint en Office365.
In de projecten waarbij Jasper als consultant betrokken is, speelt hij een belangrijke rol bij slaan van een brug tussen de functionele eisen en technische mogelijkheden. Als gecertificeerd Microsoft trainer (MCT) verzorgt hij uiteenlopende instructor led-trainingen, seminars en TechNet-sessies voor een technisch publiek, zoals systeem- en netwerkbeheerders.
Jasper is een enthousiast blogger en schrijft graag over de noodzaak van IT-opleidingen en goed (systeem-)beheer: hoe je het maximale uit technologie kan halen, zonder hierbij de behoefte van de organisatie uit het oog te verliezen.

Vakkennis Jasper Kraak

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Loopbaan en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

Prince2.

Programmeertalen/tools

.Net en ASP.

Software/hardware

Exchange, SQL Server, VMWare en Windows PC.Computable Expert
Jasper  Kraak

Jasper Kraak
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Solutions Architect
Werkzaam bij: Inova Solutions NV
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: ICT

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 304 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.