Michiel Noordermeer


Michiel Noordermeer is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation en CRM.

Michiel Noordermeer is Managing Director van Avaya Nederland, leverancier van contactcenter- en unified communications-oplossingen. Met zijn team helpt hij organisaties om communicatietechnologie toe te passen die tastbare bedrijfsresultaten oplevert.

Zijn hele loopbaan speelt zich af op het scheidsvlak van techniek en commercie. Het is zijn passie om complexe klantvraagstukken met internationale teams van specialisten om te zetten in oplossingen die het verschil maken bij de klanten van Avaya.

Michiel heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de communicatietechnologie die hij heeft opgedaan bij Siemens, Bay Networks, Nortel Networks en Avaya in presales, product management, product marketing en sales. Hij beschikt over een Bachelor of Science voor data & telecommunications en een Bachelor of Science voor business administration.

Michiel komt graag thuis bij zijn gezin met vier kinderen die dan vragen: “wat eten we vanavond?” Ook dat complexe vraagstuk pakt hij graag aan en bereikt dan met beperkte middelen vaak maximaal resultaat.

Vakkennis Michiel Noordermeer

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Projectmanagement, Systeembeheer en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Datamanagement, CRM, Cloud Computing, ICT-branche, Digital Workplace, Digital Innovation en Big data.

Artikelen van Michiel Noordermeer


Computable Expert
Michiel  Noordermeer

Michiel Noordermeer
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing Director
Werkzaam bij: Avaya
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2841 6.80
3 Jack Jansonius 373 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 387 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 463 6.69
7 Pa Va Ke 1600 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.