Aad van der Velden


Aad heeft een brede ervaring opgebouwd op het terrein van Customer Relationship Management (CRM) en Campagne Management (CM). Als business consultant maar ook als product manager en pre-sales consultant kwam hij bij veel bedrijven waar hij de strategische waarde van CRM en CM onder de aandacht en in de praktijk bracht.
Aad stond aan de basis van het loyaliteitsprogramma waarmee Essilor in 2006 de prestigieuze Gartner CRM Award won. Zowel conceptueel als in de technische realisatie heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het succes van dat project. Hij heeft op verschillende seminars presentaties gegeven over campagne management en marketing processen. Sinds 2006 geeft Aad ook gastcollege CRM aan de Hotelschool in Den Haag.
In april 2008 heeft Aad zijn eigen bedrijf opgericht, Cube Consulting, dat als doel heeft bedrijven groot en klein meer klantgericht te helpen denken en handelen.

Vakkennis Aad van der Velden

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement en Webmanagement.

Onderwerpen

Business Analytics, CRM, Cloud Computing en Internet.

Programmeertalen/tools

HTML/CSS, Javascript en SQL.

Software/hardware

SQL Server en Windows PC.

Aad van der Velden

Aad van der Velden MBA
Opleidingsniveau: WO
Functie: Directeur/ceo/country manager

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 362 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.