Jan-Theodoor Wiltschek


Jan-Theodoor Wiltschek is een expert van Computable voor de topics Business Analytics, Cloud Computing en Infrastructuur.

Jan-Theodoor studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en deed onderzoek naar logistieke procesoptimalisatie. Alvorens aan de slag te gaan bij SAP Nederland werkte hij vijftien jaar als Management Consultant bij uiteenlopende organisaties, waaronder Capgemini. In zijn werk is Jan-Theodoor voortdurend op zoek naar manieren om het succes van bedrijven in de branches retail, fashion en trade te vergroten door de intelligente inzet van IT.

Binnen SAP is Jan-Theodoor als Presales Manager Innovations and Industries verantwoordelijk voor een groep zeer professionele industry & solutions specialisten. Samen halen zij het meeste uit de disruptieve oplossingen en technologieën van SAP om echte bedrijfsinnovatie te leveren aan prospects en klanten.


Computable Expert
Jan-Theodoor  Wiltschek

Jan-Theodoor Wiltschek
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Presales manager innovations & industries
Werkzaam bij: SAP Nederland
Branche: IT

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2836 6.80
3 Jack Jansonius 369 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 387 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 451 6.69
7 Pa Va Ke 1598 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.