Artie Debidien


Artie Debidien is een expert van Computable voor het topic Fintech.

BIO
Artie is op haar 20e gestart met werken en nooit gestopt met studeren. Na haar carrière gestart te hebben bij Randstad Holding heeft zij nog enkele jaren gewerkt in de HR functie. Daarna heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken en is in de IT gaan werken en 22 jaar lang werkzaam gebleven met name in de Financiële Sector.

Posities
Van IBM OS2/Windows NT Netwerk engineer, Manager, Sales, Architect, Management Consulting, naar proactieve en transformatieve CIO.

Voorgaande Werkgevers
Delta Lloyd Bank, Bank Labouchere, Dexia Bank, Dell Nederland, ConQuaestor Management Consulting, Knab Bank/Aegon, NIBC Bank. Het opzetten en doorontwikkelen van Knab Bank ziet ze als haar allerleukste baan en heeft ze meer gevoeld als missie dan job.

Scope
Verantwoordelijk voor zowel IT, Change, Digital als Business impact, maar zij kan nog steeds meerdere spaden omlaag de inhoud in en dat maakt dat ze zowel Leading the debate als inhoudelijk professional zal blijven. Zo inspireert ze graag anderen om meer uit zichzelf te halen en te streven naar het bereiken van hogere idealen voor alle stakeholders en het bedrijf in zijn geheel.

Actief in verbinding
Ze is met name ambassadeur en verbinder van Pro Actieve CIO's en zet zich graag belangeloos in voor female leaders & Young Talent in IT.

Vakkennis Artie Debidien

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, CRM, Development, Cloud Computing, Security, ICT-branche, Overheid, Onderwijs, Maatschappij, Start-ups, Digital Workplace, Fintech, Digital Innovation en Big data.

Methoden/frameworks

Agile, ASL, BiSL, CMM, Cobit, ETL, IPMA, ITIL, Prince2, Scrum, TMap, Datawarehouse, UX en DevOps.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, C, C#, C++, Cobol, HTML/CSS, Java, PHP, Python, SQL en Visual Basic.

Software/hardware

Cisco, Citrix-software, Excel, Exchange, Informatica, iPhone/iPad, Mac (OS X), MySQL, SharePoint, SQL Server, Unix, VMWare, Windows Azure, Windows PC, Windows Server, Salesforce, Microsoft Dynamics en Kunstmatige intelligentie.

Computable Expert
Artie  Debidien

Artie Debidien
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: CIO NN International
Werkzaam bij: NN Group NV
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Omvang ict-afdeling: 1000 personen en meer
Branche: Zakelijke dienstverlening
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 472 6.69
6 Pa Va Ke 1608 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.