Managed hosting door True

Ment van der Plas


Ment van der Plas studeerde Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool en is sinds 2000 werkzaam in de ICT. Zijn carriere begon als jr. Architect Technische Infrastructuur bij IVENT, voormalig DTO, waar hij in diverse functies en rollen betrokken was bij applicatiedistributie en desktopbeheer van de 45.000 werkplekken van het Ministerie van Defensie. Hij was binnen het Ministerie pionier op het gebied van Applicatie Virtualisatie. Sinds 2008 werkt Ment als IT Architect bij Login Consultants, een internationale IT-dienstverlener gespecialiseerd in virtualisatie, migratie, desktop-deployment en applicatie-delivery.
Ment is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en migreren van grote en complexe infrastructuren, inclusief het inrichten van processen en het bepalen van innovatieve strategieen voor desktop beheer en applicatie virtualisatie. Daarnaast verzorgt hij als Microsoft Certified Trainer regelmatig trainingen voor Login Education, schrijft geregeld over technische ICT onderwerpen op diverse websites en is een erkende spreker op seminars.
Ment is door Microsoft erkend als Most Valuable Professional (MVP) voor Microsoft Application Virtualization (App-V).

Vakkennis Ment van der Plas

Zeer deskundig Deskundig
TopicsVirtualisatie, Overheid, Internet, Infrastructuur, ICT-branche, Besturingssystemen.Storage, Security, Netwerken, Cloud Computing, Systeembeheer.
Skills  Windows PC.VMWare, Prince2, Citrix-software, .Net .
Sectoren  Training/opleiding, Testen/implementeren, Technisch ontwerp, Kantoorautomatisering, Functioneel ontwerp, Consulting/advies, Applicatiebeheer.Systeembeheer, Projectmanagement, Beveiliging.

Ment van der Plas

ing. Ment van der Plas
Functie: IT-architect
Werkzaam bij: Login Consultants
te Amsterdam
Afdeling: Business Development
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Omvang ict-afdeling: 100 t/m 249 personen
Branche: ICT