Clenn Krommenhoek


Clenn Krommenhoek is directeur en eigenaar van een advies- en montagebureau voor zonnepanelen. Krommenhoek werd geboren in 1983 te Enschede en groeide op in het tien kilometer zuidelijker gelegen Buurse. In deze omgeving is hij tot op de van vandaag als ondernemer actief.

Voordat Krommenhoek zich aan zijn huidige expertise wijdde, werkte Krommenhoek als financieel adviseur in onder meer hypotheken voor een grote financiële dienstverlener. Vijf jaar lang werkte hij bij dit Twentse bureau, voordat hij in 2006 bij een andere onderneming in dezelfde branche aan de slag ging.

Daar was Clenn Krommenhoek dusdanig op zijn plek, dat hij zich al snel directeur van de bedrijfsonderdelen financieel advies en kredietbemiddeling mocht noemen. Deze onderdelen kocht hij in 2010 over van de toenmalige eigenaar, om er vervolgens zelfstandig mee verder te gaan. Zo had Krommenhoek nog geen tien jaar na het begin van zijn carrière zijn eerste eigen bedrijf.

Daarnaast stapte Krommenhoek in 2012 in de zonnepaneelbranche, met een onderneming die advies verleent en de volledige montage verzorgt. Daarin zag Krommenhoek al snel zijn toekomst. Deze markt groeide destijds immers al ontzettend hard, een trend die nog steeds gaande is.

Nog datzelfde jaar besloot Clenn Krommenhoek zich volledig op de duurzame energiesector te richten. Daarin is hij inmiddels een gevestigde naam en was hij een van de eerste ondernemers die advies over en montage van zonnepanelen combineerde. Krommenhoek werkt met zonnepanelen van de hoogste kwaliteit, onafhankelijk van energieleveranciers en met een topteam van ervaren, gekwalificeerde adviseurs en monteurs.


Geen foto

Clenn Krommenhoek
Opleidingsniveau: Voortgezet onderwijs
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur-eigenaar
Werkzaam bij: Advies- & montagebureau zonnepanelen
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Branche: Energie/Gas/Water

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 293 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 358 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.