Brian Beijaard


Brian Beijaard is een expert van Computable voor de topics Datamanagement en ICT-branche.

Als multidisciplinair IT-architect en analist ben ik sterk in het opzetten van toekomstbestendige data- en applicatielandschappen voor middelgrote tot grote organisaties. Hierbij zorg ik voor zakelijke oplossingen op het gebied van applicatieontwikkeling, systeemintegraties en data-optimalisaties, alles conform bedrijfsstandaarden en richtlijnen. Met mijn brede vakkennis en 30+ jaar ervaring beheers ik vele facetten van het IT-vak en kan ik oplossingen vanuit meerdere invalshoeken overzien. Ik heb mij tevens op een aantal vlakken gespecialiseerd.

Door zowel het management, IT en andere business-afdelingen te ondersteunen, kan ik uiteenlopende best practice technieken toepassen en maak ik oplossingen beschikbaar waarvan de gehele organisatie niet alleen nu maar ook in de toekomst kan profiteren.

Ik ben oprichter en eigenaar van Infosering en medeoprichter van Doc4 (https://www.doc4.nl/). Vanuit Infosering werk ik vanuit mijn specialisme Informatie & Automatisering: architectuur, ontwikkeling en uitbreiding van bedrijfsapplicatielandschappen (met o.a. ERP-, CRM-, HR-, financiële en logistieke systemen), vanuit data en processen. Bij Doc4 richt ik mij op architectuur en ontwerp van bedrijfsbrede Output Management / Customer Communication oplossingen.

Vakkennis Brian Beijaard

Functiegebieden

Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Informatieanalyse, Projectmanagement, Software-ontwikkeling en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Digital Transformation, Datamanagement en Big data.


Computable Expert
Brian  Beijaard

Brian Beijaard
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: IT-Architect, Analist, projectleider
Werkzaam bij: Infosering
Bedrijfsgrootte: Zelfstandig
Branche: Nieuwe Leraren Opleiding (NLO)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 472 6.69
6 Pa Va Ke 1608 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.