Ronald Rohn


Ronald Rohn (1987, Breda) is adviseur bij Rijkswaterstaat. Hij groeide op in Breda, maar in zijn jeugd namen zijn ouders hem veel mee naar het water. Bij de Biesbos leerde hij onder andere zeilen en windsurfen, iets waar Rohn nog altijd veel plezier aan beleeft. Naast windsurfen zelf vindt Rohn het leuk om kapotte of oude watersportspullen te restaureren of repareren.

Na zijn studie Psychologie in Rotterdam is Ronald Rohn, na een periode als psycholoog in Spanje, uiteindelijk in Arnhem beland. Inmiddels is Rohn al tien jaar actief als psycholoog en heeft hij ruime ervaring in zijn vakgebied. Ook spreekt hij vloeiend Spaans en werkt hij inmiddels al weer vier jaar in Nederland.

Naast zijn vaste werkzaamheden bij Rijkswaterstaat is hij nog steeds veelvuldig op het water te vinden. Zijn grote passie is nog steeds windsurfen. Vanuit zijn woonplaats in Arnhem pakt hij regelmatig de auto naar Scheveningen, om daar het water op te gaan. Binnen anderhalf uur staat Rohn dan op het water.

Wanneer hij niet zelf op het water staat, besteedt Ronald Rohn tegenwoordig tijd aan het doorverkopen van tweedehands materialen voor de watersport. Zo doet hij ook kleine reparaties of restauraties aan bijvoorbeeld planken, om deze een tweede leven te geven. Naast spullen voor het windsurfen verkoopt hij ook allerlei soorten materialen voor tal van verschillende watersporten.

Zoals Ronald Rohn vroeger zelf altijd met zijn ouders op zoek ging naar betaalbare en degelijke spullen om zijn hobby’s op het water uit te kunnen oefenen, zo helpt hij nu mensen die hetzelfde doen. Naast zeilen en windsurfen weet Rohn ook het nodige van andere watersporten, zoals kitesurfen, golfsurfen en kajakken. Hierover geeft hij graag advies om de beginnende watersporter op weg te helpen.

Vakkennis Ronald Rohn

Functiegebieden

Commercie, Marketing/promotie en Webmanagement.

Onderwerpen

Overheid.

Programmeertalen/tools

Python.

Software/hardware

Wordpress.


Ronald  Rohn

BSc Ronald Rohn
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Bedrijfleider
Werkzaam bij: Ronald Rohn Surfshop
Bedrijfsgrootte: Zelfstandig
Branche: Maritiem

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 296 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 362 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.