Valerie Agnew


Valerie Agnew is een expert van Computable voor de topics Management, Maatschappij en Digital Innovation.

Als Associate Director voor de Benelux-regio en Global Accounts EMEA, ben ik zeer gemotiveerd en leid ik graag teams over de hele wereld. Ik lever bedrijfsresultaten op basis van effectieve coaching en leiderschap, gekoppeld aan klantgerichtheid. Daarnaast leid ik het Graduate-programma binnen Verizon Global Accounts om meer diversiteit in ons bedrijf te bewerkstelligen. Tevens ben ik lid van het Verizon Executive Leadership Team.

Ik ben lid van verschillende belangenorganisaties zoals Women on Wall Street en EMEA Womens Business Network. Van 2016 tot 2020 was ik jurylid, mentor en spreker bij de European Women in Sales Awards. In 2017 was ik finalist bij de Women In IT AWARDS, editors Choice. In 2015 was ik finalist bij de European Women in Sales Awards in de Technology-categorie.

Ik ben zeer geïnteresseerd in de financiële sector en regelgeving, maar ook in criminologie en recht. Verder heb ik een passie voor teamsporten, met name voetbal. Ik heb FA Awards ontvangen voor mijn bijdrage aan het meisjesvoetbal, het versnellen van sportieve partnerschappen en sociale inclusie. Ik heb ook vele jaren in de Magistrates gezeten.

Vakkennis Valerie Agnew

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom, Management, Netwerk engineering/beheer en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Datamanagement, Cloud Computing, Infrastructuur, Datacenters, Security, Digital Workplace en Digital Innovation.


Computable Expert
Valerie  Agnew

Valerie Agnew
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Associate Director Global Accounts EMEA & Benelux
Werkzaam bij: Verizon Business
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: ICT

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2766 6.80
3 Jack Jansonius 273 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 336 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 420 6.69
7 Pa Va Ke 1567 6.66