Jan Willem ter Steege


ir. Jan Willem ter Steege BSc is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Cloud Computing en Security.

Ik word nog steeds enthousiast van mooie software maken. Dat geldt ook voor het vinden van nieuwe manieren om zaken voor elkaar te krijgen. Daarom schreef ik navigatiesoftware op de zeevaartschool en ben ik later afgestudeerd als informaticus.

Ik ben op mijn best als ik mijn ervaring kan delen en de competenties ontwikkel van de mensen, teams en organisaties waar ik mee werk. Daarom heeft leiderschap altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn carrière.

Op dit moment geef ik leiding aan een bedrijf dat software maakt waarmee de processen van inkoop tot betaling worden geautomatiseerd. Omdat we productleiderschap nastreven in onze markt ligt mijn focus op het softwareontwikkelingsproces.

De aanpak die we gekozen hebben is om ons businessdomein op te delen in sub domeinen op basis van de taal van experts uit de inkoop en boekhouding. Voor ieder taalgebied/sub domein ontwikkelen we autonome microservices. Deze aanpak staat bekend als Domain Driven Design. De software-architecturen die we gebruiken zijn Command Query Responsibility Segragation (CQRS), Aggregates en Event Stores. Voor onze desktopapplicaties maken we gebruik van TypeScript/Angular. Voor onze native mobile apps maken we gebruik van Xamarin.

Vakkennis Jan Willem ter Steege

Functiegebieden

Beveiliging, Management en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Cloud Computing en Security.

Methoden/frameworks

Agile.Computable Expert
Jan Willem ter Steege

ir. Jan Willem ter Steege BSc
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Algemeen Directeur
Werkzaam bij: Easy Systems BV
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Omvang ict-afdeling: 20 t/m 49 personen
Branche: ICT - leveranciers software
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2818 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.