Maarten Hartsuijker


Maarten Hartsuijker is een expert van Computable voor het topic Security.

Maarten is werkzaam bij Classity informatiebeveiliging. Als security consultant helpt hij organisaties met het inrichten en toepassen van een bij de dienstverlening passend beveiligingsniveau. Bijvoorbeeld op basis van ISO 27001 en ISO 27002.

Daarnaast is hij gespecialiseerd in technische beveiligingsonderzoeken, waaronder netwerk- en systeemscans en de security controle van websites. Dit soort onderzoeken helpen organisaties om binnen korte tijd een goed inzicht te krijgen in de belangrijkste beveiligingskwetsbaarheden in hun systemen en netwerken. Ook ondersteunt hij organisaties regelmatig met algemeen advies over informatiebeveiliging, of als interim security officer.Het combineren van kennis over het organiseren van informatiebeveiliging met een goede technische diepgang stelt hem in staat de business en de ICT-organisatie, zowel op beveiligingsvlak als daarbuiten, dichter bij elkaar te brengen.

Vakkennis Maarten Hartsuijker

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche en Digital Workplace.Computable Expert
Maarten  Hartsuijker

Maarten Hartsuijker
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Consultant/adviseur

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2821 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.