Managed hosting door True

Maarten Hartsuijker


Maarten Hartsuijker is een expert van Computable voor het topic Security.

Maarten is werkzaam bij Classity informatiebeveiliging. Als security consultant helpt hij organisaties met het inrichten en toepassen van een bij de dienstverlening passend beveiligingsniveau. Bijvoorbeeld op basis van ISO 27001 en ISO 27002.

Daarnaast is hij gespecialiseerd in technische beveiligingsonderzoeken, waaronder netwerk- en systeemscans en de security controle van websites. Dit soort onderzoeken helpen organisaties om binnen korte tijd een goed inzicht te krijgen in de belangrijkste beveiligingskwetsbaarheden in hun systemen en netwerken. Ook ondersteunt hij organisaties regelmatig met algemeen advies over informatiebeveiliging, of als interim security officer.Het combineren van kennis over het organiseren van informatiebeveiliging met een goede technische diepgang stelt hem in staat de business en de ICT-organisatie, zowel op beveiligingsvlak als daarbuiten, dichter bij elkaar te brengen.

Vakkennis Maarten Hartsuijker

Zeer deskundig Deskundig
TopicsICT-branche, Netwerken, Systeembeheer, Security, Besturingssystemen, Infrastructuur, Internet, Cloud Computing, Management.Mobility, Virtualisatie, Softwarebeheer, Open Source, Development, Business Intelligence, Outsourcing, Architectuur.
Sectoren  Systeembeheer, Kantoorautomatisering, Management, Consulting/advies, Beveiliging, Applicatiebeheer.Webdevelopment/management, Testen/implementeren, Technisch ontwerp, Software-ontwikkeling, Projectmanagement, Netwerk engineering/beheer, Informatieanalyse, Functioneel ontwerp, Commercie.

Computable Expert
Maarten  Hartsuijker

Maarten Hartsuijker
Functie: Security Consultant
Werkzaam bij: Classity
te Apeldoorn
Branche: ICT