Managed hosting door True

Daan Snijders


Daan Snijders is een expert van Computable voor de topics ERP en Development.

Daan Snijders is binnen Infor onder andere verantwoordelijk voor het product management van ERP LN, voor automotive-oplossingen en technologie. Hij is een doorgewinterde software executive met meer dan twintig jaar ervaring in de software-industrie. Voorafgaand aan zijn functie bij Infor was Snijders Vice President Solutions Management Applicaties voor SSA Global (nu Infor) waar hij verantwoordelijk was voor de strategie, het ontwikkelen van product roadmaps voor ERP, SCM, CRM, PLM en F&HCM productlijnen. Hij was ook verantwoordelijk voor het aansturen van SSA Global’s productstrategie voor DDSN, compliancy en globalisering.
Snijders kwam in dienst van SSA Global door de overname van Baan in juli 2003. Als Director of Product Management, was hij verantwoordelijk voor product management voor de productlijnen ERP en OpenWorld. Bij Baan was hij een van de drijvende krachten achter Baan's Dynamic Enterprise Modeling (DEM) initiatieven alsmede Baan’s E-commerce product suite.

Voordat hij bij Baan aan de slag ging werkte Snijders meer dan 10 jaar als business consultant en project manager voor verschillende ERP-implementatie projecten bij Solvay Chemicals en Philips Electronics.

Vakkennis Daan Snijders

Functiegebieden

Consulting/advies, Management, Software-ontwikkeling, Systeembeheer en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

ERP, CRM, Development, Infrastructuur, Beheer en ICT-branche.


Computable Expert
Daan  Snijders

Daan Snijders
Opleidingsniveau: WO
Functie: Vice President Development EMEA
Werkzaam bij: Infor
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Omvang ict-afdeling: 250 t/m 499 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen