Henk Arts


Henk Arts is een expert van Computable voor het topic Datamanagement.

Ik ben werkzaam als Senior Systems Engineer bij Veeam Software. In deze functie ben ik het aanspreekpunt voor alle technische aangelegenheden van Veeam in de Benelux. Ik ben reeds 22 jaar werkzaam in de ICT, en heb bij EMC de start van Cloudcomputing meegemaakt. Als virtualisatie expert (VCP3, VCP4, VTSP, VSP, MCSE) ben ik er van overtuigd dat cloudcomputing de volgende virtualisatie revolutie zal zijn. Veeam is gespecialiseerd in o.a. het optimaliseren van virtuele infrastructuren welke de basis zijn van Cloudcomputing. Onze oplossingen zorgen dan ook voor een goed fundament om de Cloud te beschermen, te beheren, te documenteren en te optimaliseren. Ook onderhoud ik sinds kort een eigen blog (www.vmstarter.nl) waarin ik tips geef aan de startende virtualisatieliefhebber.
Ik zie momenteel dat heel veel van de Veeam innovatieve ontwikkelingen, al heel duidelijk cloudcomputing functies hebben. Ongeveer 70 prorcent van onze features in onze oplossingen worden aangedragen door onze gebruikers, en ook hier zie ik een grote verschuiving naar functies die Cloudcomputing gerelateerd zijn en Cloudcomputing makkelijker maken.

Kort iets over de organisatie waar ik werkzaam ben: Veeam Software, opgericht in 2006 door CEO Ratmir Timashev en CTO Andre Baranov, is een zeer snelgroeiend softwarebedrijf dat innovatieve software ontwikkelt voor het beheer van virtuele infrastructuren. Veeam heeft wereldwijd ongeveer 7.500 klanten, een aantal dat maandelijks met zo'n 750 toeneemt. De omzet van Veeam groeide in het tweede kwartaal van 2010 met 166 procent ten opzichte van de dezelfde periode vorig jaar en de inkomsten uit nieuwe licenties stegen met 145 procent. In de Benelux hebben enkele grote financiële instellingen, (academische) ziekenhuizen en een groot telecombedrijf oplossingen van Veeam geïmplementeerd, maar ook tientallen kleine en middelgrote organisaties kozen voor onze oplossingen. In de Benelux werkt Veeam samen met een netwerk van 200 resellers.

Meer informatie over Veeam Software vindt u op onze vernieuwde Nederlandse website www.veeam.nl.

Vakkennis Henk Arts

Functiegebieden

Consulting/advies, Management, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Datamanagement, Cloud Computing, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

Prince2 en Scrum.

Programmeertalen/tools

.Net en C++.

Software/hardware

Mac (OS X).


Computable Expert
Henk  Arts

Henk Arts
Opleidingsniveau: HBO
Functie: Senior System Engineer
Werkzaam bij: VEEAM
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: Kinderopvang

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 472 6.69
6 Pa Va Ke 1608 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.