Managed hosting door True

Henk Arts


Ik ben werkzaam als Senior Systems Engineer bij Veeam Software. In deze functie ben ik het aanspreekpunt voor alle technische aangelegenheden van Veeam in de Benelux. Ik ben reeds 22 jaar werkzaam in de ICT, en heb bij EMC de start van Cloudcomputing meegemaakt. Als virtualisatie expert (VCP3, VCP4, VTSP, VSP, MCSE) ben ik er van overtuigd dat cloudcomputing de volgende virtualisatie revolutie zal zijn. Veeam is gespecialiseerd in o.a. het optimaliseren van virtuele infrastructuren welke de basis zijn van Cloudcomputing. Onze oplossingen zorgen dan ook voor een goed fundament om de Cloud te beschermen, te beheren, te documenteren en te optimaliseren..Ook onderhoud ik sinds kort een eigen blog (www.vmstarter.nl) waarin ik tips geef aan de startende virtualisatieliefhebber.
Ik zie momenteel dat heel veel van de Veeam innovatieve ontwikkelingen, al heel duidelijk cloudcomputing functies hebben. Ongeveer 70% van onze features in onze oplossingen worden aangedragen door onze gebruikers, en ook hier zie ik een grote verschuiving naar functies die Cloudcomputing gerelateerd zijn en Cloudcomputing makkelijker maken.

Kort iets over de organisatie waar ik werkzaam ben: Veeam Software, opgericht in 2006 door CEO Ratmir Timashev en CTO Andre Baranov, is een zeer snelgroeiend softwarebedrijf dat innovatieve software ontwikkelt voor het beheer van virtuele infrastructuren. Veeam heeft wereldwijd ongeveer 7.500 klanten, een aantal dat maandelijks met zo'n 750 toeneemt. De omzet van Veeam groeide in het tweede kwartaal van 2010 met 166% ten opzichte van de dezelfde periode vorig jaar en de inkomsten uit nieuwe licenties stegen met 145%. In de Benelux hebben enkele grote financiële instellingen, (academische) ziekenhuizen en een groot telecombedrijf oplossingen van Veeam geïmplementeerd, maar ook tientallen kleine en middelgrote organisaties kozen voor onze oplossingen. In de Benelux werkt Veeam samen met een netwerk van 200 resellers.

Meer informatie over Veeam Software vindt u op onze vernieuwde Nederlandse website www.veeam.nl.

Vakkennis Henk Arts

Zeer deskundig Deskundig
TopicsVirtualisatie, Cloud Computing.Storage, Netwerken, ICT-branche, ECM, Besturingssystemen.
Skills  ---Scrum, Prince2, Mac (OS X), C++, .Net .
Sectoren  Multimedia.Technisch ontwerp, Systeembeheer, Software-ontwikkeling, Netwerk engineering/beheer, Management, Consulting/advies, Testen/implementeren.

Henk  Arts

Henk Arts
Functie: Senior System Engineer
Werkzaam bij: Veeam
te Schiphol Centrum
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Branche: ICT