Huib Klink


Huib Klink is een expert van Computable voor de topics Development en Beheer.

Huib Klink is werkzaam als Senior Consultant / Presales bij Micro Focus. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van software development, mainframe en applicatie moderniseringstrajecten. Huib Klink heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de realisatiefase van nieuwbouw, onderhoud en migraties, met name technische architecturen, ontwikkelomgevingen en koppelingen. Binnen zijn diverse werkkringen geldt hij als de goeroe op het gebied van COBOL. Zijn kennis en inzicht wordt binnen Micro Focus dan ook gebruikt om de wensen uit de markt te vertalen in de productontwikkeling en -verbetering. Als trainer draagt Huib actief bij aan het in stand houden en uitbreiden van de COBOL kennis in de markt.
Naast zijn werkzaamheden bij Micro Focus is Huib actief lid als landvertegenwoordiger van de internationale COBOL ISO standaardisatiecommissie. In die rol is hij actief betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe COBOL standaard.

Over Micro Focus
Micro Focus levert innovatieve software die ervoor zorgt dat bedrijven de waarde van hun bedrijfsapplicaties kunnen vergroten. Micro Focus Enterprise Application-software voor modernisering en beheer zorgt ervoor dat de applicaties van klanten snel zijn aan te passen aan marktveranderingen. Tevens ondersteunen Micro Focus-oplossingen moderne architecturen die lagere kosten en minder risico met zich meebrengen. Micro Focus werkt vanuit de Application Modernization Lifecyle benadering. In iedere levensfase is er sprake van onderhoud, platform modernisering, user interface modernisering, proces modernisering etc.
Micro Focus leidt deze moderniseringsevolutie. Wij ondersteunen organisaties bij de Assessment & Planning van de initiatieven, het ontwikkelen en moderniseren van de applicaties, (gebruikersinterfaces, architecturen, infrastructuren en processen), het testen en implementeren als ook het beheer en monitoren daarvan.
Tevens ondersteunen Micro Focus oplossingen moderne architecturen die lagere kosten en minder risico met zich meebrengen. www.microfocus.com

Vakkennis Huib Klink

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Management, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Development, Beheer en ICT-branche.

Programmeertalen/tools

.Net , C, C++, Cobol, Java, Javascript, JSP, SQL en Visual Basic.

Software/hardware

Cics, Citrix-software, DB2, Excel, Oracle-software, SQL Server, Unix, Windows PC en Windows Server.Computable Expert
Huib  Klink

Huib Klink
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Senior Consultant / Pre sales
Werkzaam bij: Micro Focus
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Omvang ict-afdeling: 20 t/m 49 personen
Branche: ICT

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.