Bart van der Linden


Bart werkt als management consultant Business IT bij ConQuaestor, waar hij partijen oa adviseert op het vlak van IT sourcing. Daarnaast is hij aan het promoveren aan de Nyenrode Business Universiteit op het onderwerp "innovatie binnen IT utbestedingrelaties".

Hij heeft daarvoor bijna 3 jaar gewerkt bij het onderzoeksbureau Giarte, waar Bart zich vooral bezig gehouden met het Outsourcing Performance onderzoek. Door dit onderzoek heeft hij veel kennis van de Nederlandse IT uitbestedingmarkt. Daarnaast deed hij onderzoek naar onder andere innovatie binnen outsourcing relaties, multisourcing en nearshore en offshore locaties.

Bart van der Linden is als infomatiekundige afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als specialisme IT sourcing en shoring. Daarvoor heeft hij de opleidingen hogere informatica aan de Fontys en informatica op de MTS genoten.

Sinds 2006 houdt hij zich met IT offshoring en outsourcing bezig. Het begon met een kort onderzoek in Oeganda, waar de interesse voor offshore outsourcing werd gewekt. Daarna heeft hij kort onderzoek gedaan in India, om erachter te komen waarom India zo’n interessant investeringsklimaat heeft om te offshore outsourcen.
Meer dan een half jaar heeft Bart als intern bij T-Systems Shell Global Account onderzoek gedaan naar Innovatie binnen een outsourcing relatie. Over dit onderwerp heeft hij onder meer op het Outsourcing Congres 2010 en 2012 een presentatie gegeven.

Vakkennis Bart van der Linden

Functiegebieden

Consulting/advies, Research/wetenschap, Technisch ontwerp en Training/opleiding.

Onderwerpen

Outsourcing.

Programmeertalen/tools

SQL.


Bart van der Linden

Bart van der Linden
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Management Consultant/PhD-student
Werkzaam bij: ConQuaestor & Nyenrode Business Universiteit
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Omvang ict-afdeling: 10 t/m 19 personen
Branche: Advies/Consultancy

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2762 6.80
3 Jack Jansonius 267 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 336 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 418 6.69
7 Pa Va Ke 1567 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.