Antal Janssen


ing. Antal Janssen is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing en Beheer.

We zijn een 80 collega's tellend ICT bedrijf wat zich op alle fronten kan meten met de hedendaagse technieken binnen het vlak van de I, C en/of T.

We bestaan als bedrijf al zo'n 35 jaar. Ikzelf werk er nu bijna 25 jaar en heb er vele functies bekleed, waaronder: System Engineer, Teamleider Projects, Manager Projects & Services, Manager Business Services en vandaag de dag bekleed ik de functie van Senior Business Consultant.

Vandaag de dag zijn ook wij druk bezig met onze relaties om samen met hun te bepalen of ze met ICT on-premises, into the cloud of hybride gaan...

Onze visie is dat we dit altijd aanvliegen vanuit het proces van de klant en hoe en in welke mate I(C)T hierbij van toegevoegde waarde zou kunnen zijn.

We maken Applicaties en ontsluiten deze vaak o.b.v. SaaS, dit doen we i.c.m. een PaaS-gecertificeerd platform en ondersteund door een IaaS-omgeving.

Elevator pitch: Datamex is er voor gedreven ondernemers van bedrijven met 5 tot 100 medewerkers die op zoek zijn naar een automatiseringsbedrijf, die automatisering eindelijk eens als middel zien en niet als doel. Datamex biedt automatiseringsoplossingen die het bedrijf van onze klant een stap vooruit brengen middels de kennis die wij hebben opgebouwd in de branche van onze klant(en) over de afgelopen 35 jaar... Wij geloven daarnaast in samenwerken, beter in je vak zijn en passie. Dit zijn de basisingrediënten voor het bieden van oplossingen en service die bij een “lovely day” horen. Datamex is regelmatig op zoek naar kandidaten voor allerhandefuncties.

Vakkennis Antal Janssen

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Systeembeheer en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Datamanagement, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Digital Workplace en Digital Innovation.

Methoden/frameworks

ITIL, Prince2 en SDM.

Software/hardware

Cisco, Excel, Exchange, Informatica, VMWare, Windows Azure, Windows PC, Windows Server en Wireless.Computable Expert
Antal  Janssen

ing. Antal Janssen
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Business Consultant
Werkzaam bij: Datamex Automatisering
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2835 6.80
3 Jack Jansonius 360 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 384 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 450 6.69
7 Pa Va Ke 1588 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.