Managed hosting door True

Gert Jan Wolfis


Gert Jan Wolfis is een expert van Computable voor de topics: Mobility en Netwerkbeheer.

Gert Jan is inmiddels ruim zeventien jaar actief in de ICT. Van hands-on tot complex design deed hij ervaring op in enginering, consultancy en als architect. Dankzij uiteenlopende ervaringen in networking, security en application delivery is expertise opgedaan door alle lagen van het OSI model heen. Hierbij is naast de techniek ook aandacht voor de organisatie een essentieel onderdeel. Deze kennis wordt gebundeld in de huidige functie van Field Systems Engineer bij F5 Networks. De huidige trends als cloud en BYOD laten duidelijk zien dat applicaties altijd beschikbaar moeten zijn en gebruikers vanaf elke plek performance eisen om een goede gebruikerservaring te beleven. Daarbij is beveiliging van de applicatie op het juiste niveau en met daadwerkelijke kennis van de applicatie van groot belang. Momenteel wordt Gert Jan veel gevraagd voor maatwerk-oplossingen in telco-omgevingen.

Vakkennis Gert Jan Wolfis

Zeer deskundig Deskundig
TopicsSecurity, Infrastructuur, Mobility, Internet, Architectuur.Diensten, ICT-branche, Netwerkbeheer, Telecom, Netwerken, Cloud Computing, Virtualisatie.
Skills  Cisco.Windows Server, VMWare, Linux, Informatica.
Sectoren  Technisch ontwerp, Netwerk engineering/beheer, Consulting/advies, Beveiliging.Testen/implementeren, Systeembeheer, Kantoorautomatisering, Management, Datacom/telecom.

Computable Expert
Gert Jan  Wolfis

Gert Jan Wolfis
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Field Systems Engineer
Werkzaam bij: F5 Networks
te Schiphol
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Omvang ict-afdeling: 1000 personen en meer
Branche: ICT