Andre van Dalen


Sinds 1986 werkzaam in de IT-branche, via een pad als ontwikkelaar, analist, implementatie-consultant, projectmanager, manager projecten, diverse managementfuncties tot directeur van AMIS. Een brede IT-technische ervaring gecombineerd met diverse opleidingen op het gebied van IT (AMBI, vakgerichte cursussen en trainingen) en bedrijfskunde (Post-HBO en doctoraal).

Bij AMIS en Conclusion stel ik me de toekomst voor, voor onze klanten en onszelf. Ik stop energie in verandering en verbind mensen om tot resultaat te komen.

Business Done Differently: Altijd verder kijken, iets extra's doen, en associatief ideeën verbreden, daar sta ik voor. Altijd op zoek om een opmerkbaar verschil te maken. Ik leef voor de energie die vrijkomt als er positieve veranderingen worden bereikt. Die flow maakt me gelukkig.

Ik ben een katalysator, een aanjager. Met een mens- en resultaatgerichte benadering zoek ik samenwerking om successen te behalen met klanten, collega's en partners. Ik omarm onzekerheid en verandering, flexibiliteit en behendigheid om samen zaken voor elkaar te krijgen.
Enthousiasme, drive en teamspirit, vormen de basis voor mijn teams.

Met 30 jaar ervaring heb ik know-how en know-why vergaard op het gebied van IT, ERP, logistiek, groothandel en publieke sector. Ik voel me thuis in competitieve en dynamische omgevingen.

Ooit stopte ik mijn studie om werk en studeren te combineren: gelijktijdig leren en ervaren. En dat ben ik blijven doen. Ik ben geevolueerd en veranderd, van IT-ontwikkelaar via consultant, projectmanager, business development manager, delivery manager, sales, marketing en algemeen management tot wie ik vandaag ben.

Als sportfan, relateer ik zakendoen aan resultaten. Het beste uit IT en mensen halen, genietend van het spel. Als voetballiefhebber focus ik op het team en de wil om samen zaken voor elkaar te krijgen. Als fietser geniet ik van de omgeving, tijdens het streven om telkens beter te worden.

Vakkennis Andre van Dalen

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Management en Marketing/promotie.

Onderwerpen

Management, ERP, ICT-branche, Overheid, Loopbaan, Maatschappij, Digital Innovation en Internet of things.


Andre van Dalen

drs. Andre van Dalen
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur
Werkzaam bij: AMIS Services
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2836 6.80
3 Jack Jansonius 369 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 387 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 451 6.69
7 Pa Va Ke 1598 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.