Managed hosting door True

Arjan Anthonisse


Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica ben ik via helpdesk, netwerkengineering en consultancy uitgegroeid tot breed inzetbare projetcleider/consultant met managementcapaciteiten.

Mijn consultancywerk bestaat uit netwerken in brede zin, onder meer messaging oplossingen, identity management oplossingen, opslag oplossingen en firewalls, routing en switching. Goede kennis van automatiseringsomgeving in het MKB segment, onderwijsinstellingen en bibliotheken. Veel ervaring met een breed assortiment van producten die draaien op Novell Netware, Microsoft Windows en Linux servers in fysieke en gevirtualiseerde omgevingen.

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding, controle en bewaking van projecten met het oog op de optimalisering van het project (in kwaliteit, levertijd en kosten). Dit omvat het totale project zowel in de voorbereidende fase en in de uitvoeringsfase.

Vakkennis Arjan Anthonisse

Zeer deskundig Deskundig
TopicsNetwerken, Infrastructuur, Besturingssystemen.Virtualisatie, Storage, Open Source, Systeembeheer.
Skills  Novell.XML, Windows PC, VMWare, SAP, Prince2, Exchange, Linux.
Sectoren  Technisch ontwerp, Systeembeheer, Netwerk engineering/beheer, Kantoorautomatisering, Functioneel ontwerp, Consulting/advies.Projectmanagement, Helpdesk/support, Beveiliging, Applicatiebeheer.

Arjan  Anthonisse

Arjan Anthonisse
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Projectmanager
Omvang ict-afdeling: 20 t/m 49 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen