Bart Schouw


Bart Schouw is een expert van Computable voor het topic Business Analytics.

Visie: Selling a dream is nothing more than sharing your passion. Bart Schouw werkt bij Software AG. Wordt steeds meer betrokken bij innovaties zoals IoT waarbij realtime analytics een sleutelrol vervullen. Sinds 2006 enthousiast over Complex Event Processing (CEP). CEP als advanced analytics wordt gebruikt voor het detecteren van patronen in bedrijfsprocessen en zonodig geautomatiseerd reageren op uitzonderingen in die processen. Schouw is een vertrouwd adviseur in de boardroom en een gepassioneerd verteller over onderwerpen zoals de Realtime Enterprise in het algemeen en onderwerpen zoals Internet of Things (IoT) in het bijzonder. Bart Schouw heeft 25 jaar ervaring in de financiële, logistieke en dienstverlenende sector. Bart Schouw publiceert regelmatig blogs waarbij nieuwe technologien worden gerelateerd aan hedendaagse problemen. Bart begon zijn loopbaan bij CSC in 1991 als Consultant Banking. In 1995 stapte hij over naar Allshare als Hoofd Analyse en later als Manager Internationale Implementatie. Van 2000 tot 2002 zat Bart in de directie Allshare Turkije. Van 2002 tot 2013 werkte hij in diverse posities voor Progress Software, tegenwoordig is hij in de rol van Industry Solutions Director - Global verantwoordelijk voor IoT strategie van zijn bedrijf.

Vakkennis Bart Schouw

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Consulting/advies, Database-engineering, Embedded systems, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, ERP, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Beheer, ICT-branche en Overheid.

Programmeertalen/tools

Progress en RPG.Computable Expert
Bart  Schouw

Bart Schouw
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Industry Solutions
Werkzaam bij: Software AG
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: IT

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2821 6.80
3 Jack Jansonius 341 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 377 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 443 6.69
7 Pa Va Ke 1580 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.