Eric de Jonge


You-Get vindt het uitermate belangrijk dat BPM op de juiste wijze wordt uitgedragen.

You-Get, opgericht eind 2007, is een innovatieve dienstverlener, opgericht met de doelstelling om een sterke maar vooral flexibele benadering op te zetten voor de tegenwoordige bedrijfsuitdagingen.

Het You-Get team bestaat uit zeer gemotiveerde medewerkers met ervaringen en kennis in een breed scala van bedrijfstakken en bedrijfsfuncties. Door de diverse mix van personen zijn wij in staat om praktisch elk probleem te voorzien van een oplossing.

De kern van You-Get wordt gevormd door de 360° Business Services Approach™. Deze benadering, gebouwd op de ervaring en kennis van You-Get op het gebied van proces-management & IT, speelt een cruciale rol in het verkrijgen van controle op de bedrijfsprocessen en de aanwezige informatie.

Door de modulaire opzet en de gerichtheid op resultaten is de 360° Business Services Approach™ uitermate geschikt voor een veelheid aan bedrijven, zowel klein als groot, zowel privaat als publiek. De 360° Business Services Approach™ is gebaseerd op best practices en vind daardoor moeiteloos aansluiting op bestaande methodieken en richtlijnen en zal zorgen voor een verder verdieping en effectievere inzet van proces- en prestatie management.

Het bedrijf heeft ondertussen 45 medewerkers en heeft in de afgelopen jaren grote instellingen geholpen bij het vormgeven en implementeren van BPM in de organisaties.

Vakkennis Eric de Jonge

Onderwerpen

Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, ERP, Infrastructuur en Beheer.


Eric de Jonge

Eric de Jonge
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Senior Business Consultant
Werkzaam bij: You-Get
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: Advies/Consultancy

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 304 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.