Bernhard van der Feen


Bernhard van der Feen is een expert van Computable voor de topics Management, Security en Loopbaan.

Bernhard van der Feen is sinds 1979 in de ICT werkzaam, eerst als ontwikkelaar, designer en analist en vervolgens, de laatste 20 jaar, was hij actief in informatie management in het algemeen. Daarbij was informatie risico management een focuspunt. Onder zijn werkgevers bevonden zich de database bedrijven Ingres en informix, de security bedrijven McAfee, Safenet en als laatste Microsoft en Pink Elephant. Hij was bij deze bedrijven verantwoordelijk voor onderdelen van het security productportfolio, soms lokaal, soms wereldwijd.

Na 3 jaar ICT manager te zijn geweest en een docentenopleiding ICT te hebben afgrond is hij nu parttime docent en fulltime werkzaam bij IT Performance House om de krachten te bundelen van onderwijs, bedrijfsleven en IT.

Vakkennis Bernhard van der Feen

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, Development, Internet, Infrastructuur, Security, ICT-branche, Zorg, Loopbaan en Maatschappij.Computable Expert
Bernhard van der Feen

Bernhard van der Feen
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Alliance manager
Werkzaam bij: IT Performance House
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: ICT

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 306 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 431 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.