Bernhard van Oranje


dr. Bernhard van Oranje is een expert van Computable voor de topics Outsourcing, ICT-branche en Maatschappij.

Bernhard van Oranje is al 17 jaar ondernemer en verkocht vijf jaar geleden zijn bedrijf Clockwork aan Ordina. Hij is nu alweer enkele jaren actief als oprichter van Levi9 Global Sourcing, een Nearshore IT Services bedrijf dat zich bezighoudt met applicatiebeheer en -ontwikkeling. Levi9 heeft meer dan 300 medewerkers in dienst, voornamelijk software ontwikkelaars en beheerders die werken vanuit Servië, Roemenie, Ukraïne en Turkije. Daarnaast heeft Levi9 saleskantoren in België, Groot-Brittannië en Duitsland.
In zijn vrije tijd is Bernhard onder andere actief als bestuurslid van het Institute for Communication and Development, een non-profit organisatie die ict gebruikt als instrument voor ontwikkeling in Afrika en Latijns-Amerika. Het IICD ondersteunt vraaggedreven projecten die de bevolking moeten stimuleren de touwtjes in eigen handen te nemen.Bernhard heeft economie gestudeerd aan de Georgetown University in Washington en aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij specialiseerde zich met name in marketing en marktonderzoek.Computable Expert
Bernhard van Oranje

dr. Bernhard van Oranje
Opleidingsniveau: Voortgezet onderwijs
Functie: Eigenaar
Werkzaam bij: Levi9 Global Sourcing
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Omvang ict-afdeling: 5 t/m 9 personen
Branche: ICT

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.