Boudewijn van Achter


Boudewijn van Achter is een expert van Computable voor het topic Loopbaan.

Boudewijn was enige jaren Fieldmanager Farmaceutische producten en werd later Salesmanager ziekenhuis-voedingsproducten.

Begin 1980 trad hij in dienst bij de Interselling Groep en geeft een eigen gezicht aan Interselect een vooraanstaand bureau voor het aantrekken van marketing- en salesmanagers en professionals voor communicatieve functies.

Medio 1990 wordt hij aangesteld tot marketing/communicatie manager van de op te richten IP/lnformatica Projectgroep, nu bekend onder de naam Sogeti. Hij aanvaardt de uitdaging, directies van diverse werkmaatschappijen met eigen identiteit, producten en diensten, zover te krijgen dat zij zich conformeren aan een nieuw groepsbelang. PR.

Van 1993 tot eind 1996 voert hij de directie over het opleidings- en trainingscentrum dat honderden ICT-professionals en managers van de juiste kennis en vaardigheden moet voorzien. Ook maakt hij deel uit van de managementgroep die tekent voor strategie en het beleid van deze IT-organisatie.

Sedert oktober 1996 is hij medevennoot van de LRM Group als managing partner, senior consultant en coach werkzaam. Als auteur schrijft hij regelmatig een column over HRM aangelegenheden .

Vakkennis Boudewijn van Achter

Onderwerpen

Loopbaan.


Computable Expert
Boudewijn van Achter

Boudewijn van Achter
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing partner, senior consultant en coach
Werkzaam bij: LRM Group
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Branche: Zakelijke dienstverlening

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 472 6.69
6 Pa Va Ke 1608 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.