Foppe-Klaas Hovinga


Als functioneel beheerder ben ik de link tussen de gebruikersorganisatie en de ICT. Vanuit het perspectief van de gebruikers en de functionaliteiten, de vraagkant, geef ik richting aan de ICT. Ik begrijp wat gebruikers willen en door mijn technische kennis en ervaring weet ik wat er mogelijk is.

Als functioneel beheerder bij het Diabetes Fonds was ik verantwoordelijk voor alle aspecten van functioneel beheer: beheer van functionaliteiten, onderhoud van data, testen, meedenken over de informatiestrategie en bewaken van SLA-afspraken. Ik voerde de wijzigingen zelf door en bewaakte de voortgang en kwaliteit. Ook verzorgde ik de overdracht naar de gebruikers en coördineerde ik kleine en grotere implementatieprojecten.

Door mijn jarenlange ervaring in de ICT heb ik gedegen kennis van ERP, DMS, CRM, intranet, SQL en diverse andere applicaties en van meerdere branches. Ook heb ik kennis opgedaan van Geo-informatie door in 2009 een intensieve training van 3 maanden te volgen(GIS, Geografische Informatie Systemen).

Ik werk nauwkeurig, ben serieus en flexibel en sta open voor alle ideeën, zolang die het doel bereiken. In de contacten met leveranciers streef ik naar samenwerking op basis van vertrouwen, maar ik houd wel de eindcontrole over de kwaliteit. Het is voor mij het resultaat dat telt. Mijn motto is dan ook: ‘Vertrouwen is goed, controleren moet!’.

Ik zoek een baan als functioneel beheerder met afwisseling en eigen verantwoordelijkheid, in een interessante werkomgeving, bij een bedrijf waar onderlinge samenwerking belangrijk is.

Vakkennis Foppe-Klaas Hovinga

Onderwerpen

Outsourcing, Digital Transformation, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Internet, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan en Maatschappij.

Methoden/frameworks

ASL, BiSL, ITIL, Prince2, Scrum en UML.

Programmeertalen/tools

.Net , HTML/CSS, SQL en Visual Basic.

Software/hardware

Excel, SharePoint, VMWare en Windows Server.


Foppe-Klaas  Hovinga

Foppe-Klaas Hovinga
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Functioneel beheerder
Werkzaam bij: Sandd
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: Transport/Opslag/Distributie

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2762 6.80
3 Jack Jansonius 266 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 336 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 418 6.69
7 Pa Va Ke 1567 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.