Daan van Beek


Daan van Beek is een expert van Computable voor het topic Overheid.

Daan van Beek studeerde Bestuurlijke Informatica aan de Open Universiteit in Rotterdam en volgde daarna een Master of Science Informatie- en Kennistechnologie.

Hij heeft veel complexe (onderzoeks)projecten met succes uitgevoerd bij lokale overheden, non-profit-organisaties, vliegmaatschappijen, uitgevers, verzekeringsmaatschappijen, retailers, banken en pensioenfondsen. In de rol van projectmanager, adviseur of auditor.

Daan is oprichter en partner van Passionned, een advies- en onderzoeksbureau op het gebied van business intelligence, procesintegratie, competentiemanagement en strategische ICT. Hij heeft tientallen publicaties -waaronder vier boeken- op zijn naam staan en spreekt op verschillende congressen over het boeiende thema intelligente organisaties. Hij is auteur van de bekende managementboeken 'De intelligente organisatie: prestatieverbetering en organisatie-ontwikkeling met Business Intelligence', 'Sturen naar een intelligente overheid' en organiseert ieder jaar de Business Intelligence Awards voor profit- en non-profitorganisaties.Samen met zijn collega's doet hij onderzoek naar de intelligentie van bedrijven, de mogelijkheden van BI Tools, Reporting Tools en ETL tools. Tevens levert hij voor de Hogeschool Utrecht een bijdrage aan de Master of Informatics en geeft gastcolleges o.a. op de Rotterdam School of Management over performancemanagement, PDCA en procesmanagement.

Vakkennis Daan van Beek

Functiegebieden

Consulting/advies, Management, Informatieanalyse en Projectmanagement.

Onderwerpen

Management, Business Analytics, CRM, Infrastructuur en Overheid.


Computable Expert
Daan van Beek

Daan van Beek
Opleidingsniveau: WO
Functie: Managing Partner Passionned
Werkzaam bij: Passionned Group
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Advies/Consultancy
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2716 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 321 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 400 6.69
6 Pa Va Ke 1548 6.66
7 Louis Kossen 864 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.