Managed hosting door True

Ed Magnée


Ed Magnée is een expert van Computable voor de topics: Mobility en Zorg.

Ed Magnée is bedrijfskundige met als belangrijkste internationale werkterreinen strategie- en organisatieontwikkeling en de relatie hiervan tot informatiebeleid. Hij is een erkend professional op het vlak van telecommunicatie en breedband. Hij is mede-oprichter en directeur van Alares, toonaangevend adviesbureau op het snijvlak van innovatiebeleid en organisatie-ontwikkeling. Ed adviseert en ondersteunt overheden en bedrijven bij innovatievraagstukken, van visie- en strategievorming tot programma-uitvoering.Ed Magnée houdt zich al vele jaren bezig met vaste en mobiele breedbandoplossingen. Hij was intensief betrokken bij Kenniswijk, het Mobility Platform en Nederland BreedbandLand (NBL). Hij combineert kennis van de verschillende infrastructuren met inzicht in de vele toepassingen die mogelijk worden dankzij breedband. Binnen NBL was hij actief in verschillende sectoren en projecten. Zo was hij onder meer de initiatiefnemer van de BreedbandBundel en initiatiefnemer en programmamanager van het concept Nomadisch Werken. Tot 2004 was Ed Magnée verantwoordelijk voor de strategievorming en externe betrekkingen van Alcatel in Nederland. Hij maakte Nederland vertrouwd met Mobiel Breedband middels het 3G Reality Centre van Alcatel in Rijswijk.Ed Magnée publiceerde verschillende artikelen over breedband en breedbandtoepassingen, en zijn visie werd in verschillende artikelen en interviews belicht (zie: www.alares.nl). Ed treedt regelmatig op als spreker en dagvoorzitter tijdens congressen en seminars over innovatie, breedbandontwikkelingen en organisatievraagstukken. Hij is lid van de programmacommissie van het Nationaal Mobility Event en van het expertpanel Mobility van Computable.

Vakkennis Ed Magnée

Zeer deskundig Deskundig
TopicsMaatschappij, Loopbaan, Overheid, Telecom, Mobility, Management.ICT-branche, Netwerken, Infrastructuur, Internet, eHRM, ECM.
Sectoren  Projectmanagement, Marketing/promotie, Consulting/advies, Commercie.Training/opleiding, Multimedia, Informatieanalyse, Management, Datacom/telecom.

Computable Expert
Ed  Magnée

Ed Magnée
Functie: Innovatieadviseur
Werkzaam bij: Alares
te Den Haag
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: Advies/Consultancy