Erik Hartman


Erik Hartman is een expert van Computable voor het topic Datamanagement.

drs. Erik M. Hartman (1965) is dé specialist in enterprise informatiemanagement (EIM). Als onafhankelijk adviseur begeleidt Erik de top 500 van Europese bedrijven, NGO's en overheidsorganisaties met hun informatiestrategie, informatie-architectuur, informatiegovernance en selecties voor systemen in informatiemanagement.

Erik is internationaal actief als mede-oprichter en voormalig president van CM Professionals en als initiatiefnemer van TIMAF en de succesvolle eGovernment LinkedIn-groep. Erik spreekt ook regelmatig over enterprise informatie in congressen in binnen- en buitenland.

Inmiddels heeft hij diverse publicaties op zijn naam staan, zoals het Handboek Contentstrategie, de TIMAF Information Management Best Practices en de HartmanGIDS WCM. Erik schrijft artikelen in diverse bladen en websites zoals CMS Wire, Frankwatching en Allesoverinformatiemanagement.nl.

Erik woont op het water, reist regelmatig de wereld over op zoek naar inspiratie en ontmoetingen en is altijd op zoek naar de essentie van informatie en communicatie.

Erik deelt graag ervaringen en ideeën met je uit. Het liefst zo rond koffietijd met een latte macchiato erbij. Volg hem via @erikmhartman en nodig hem eens uit voor de koffie.

Bekijk Erik's profiel op LinkedIn.

Vakkennis Erik Hartman

Functiegebieden

Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement, Research/wetenschap, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, CRM, Internet, Infrastructuur, Beheer, Overheid, Zorg, Maatschappij, Fintech en Digital Innovation.

Methoden/frameworks

Agile, CMM, ESB, ITIL, Prince2, Scrum, SDM, UML, Big Data en UX.

Software/hardware

Drupal, Excel, iPhone/iPad, Joomla!, SharePoint, Typo3 , Wordpress en Microsoft Dynamics.Computable Expert
Erik  Hartman

Erik Hartman
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Adviseur, spreker en analyst
Werkzaam bij: TIMAF
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Zakelijke dienstverlening
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2821 6.80
3 Jack Jansonius 342 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 377 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 443 6.69
7 Pa Va Ke 1580 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.